Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Bring naturen helt ind i spisestuen

Der er i dag en trend, der vinder indpas i ikke bare de danske hjem, men i hele Norden. Her skal der være fokus på det autentiske i indretningen. Det betyder, at det er de rå materialer som for eksempel beton, jern og træ, der bruges, det er de rustikke sammensætninger, der tilvælges, og det er naturen, der brinegs i spil i interiøret. Hvis det er en stil, du gene vil følge, bør du således søge efter naturlighed i din indretning. Og derfor kan det være ideelt for dig med et plankebord.

Bring naturen helt ind i spisestuen

Vælg dit plankebord med omhu – spisebordet er hjemmets hjerte

Et smukt plankebord vil straks bringe noget naturligt ind i dit hjem. Her er der ikke to borde, der er ens, og du får således en unik plade, der vidner om træet, og de mange årer fremgår som en synlig del af hele sammensætningen Der findes forskellige modeller at træborde – både i forhold til sorten af træ, de ben, der sættes på og størrelsen, og derfor kan du helt sikkert finde et bord, der passer ind hjemme hos dig. Sørg for at vælge med omhu. I de fleste hjem er spisebordet samlingspunktet både blandt familiemedlemmer og gæster, og derfor skal det være velovervejet og uden kompromiser.

Foren funktionalitet og udsmykning

Du bør også indrette dit plankebord efter den nordiske stil. Det betyder, at du kan udsmykke det med masser af natur også. Det kan for eksempel være nogle smukke grønne planter, der for alvor skaber liv. Men det kan også være via levende lys eller andet nips, der har en betydning for dig. Husk dog at spisebordet er til måltider, og derfor er det også et sted, der skal fungere i praksis. Det kan derfor også være, du skal lave en opstilling med salt, peber, køkkenrulle, vitaminpiller, og hvad der ellers bruges dagligt.