Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Find den perfekte topmadras

Det kan nærmest føles vigtigere at have en komfortabel topmadras, end at selve madrassen er god. Det er i hvert fald topmadrassen, som er det øverste underlag i din seng, og det er følelsen af den, du vil kunne mærke på hele din krop. Så er det selvfølgelig stadig vigtigt, at madrassen under også er tiptop.

Men her kigger vi nærmere på topmadrassen. Der er flere faktorer, der spiller ind i jagten på den perfekte topmadras. Har du f.eks. overvejet de forskellige materialer, formål og teknologier, som ligger til grund for din komfort?

Find den perfekte topmadras

Forskellige typer af topmadrasser

Der findes forskellige typer af topmadrasser, som vi her vil komme nærmere ind på, så du kan tage en kvalificeret beslutning næste gang, du skal købe en.

- Den temperaturregulerende topmadras vil hjælpe dig med at regulere din kropstemperatur i løbet af natten, hvis du har tendens til enten at komme til at fryse eller svede meget.

- Memory foam topmadrassen former sig efter din kropsvægt, og du vil derfor virkelig få følelsen af en blød og lækker madras, som du nærmest synker ned i.

- Der fås topmadrasser, som er lavet i naturlatex. Det er et allergivenligt materiale, som er godt til dig, der døjer med allergi. Naturlatex er et naturmateriale, og det er derved også bedre for miljøet.

Hvis du døjer med slem støvallergi og er afhængig af et meget rent miljø i soveværelset, kan det være en fordel med en topmadras, der har et vaskbart betræk, som nemt kan lynes af og på.

Tykkelsen spiller også ind

Noget andet, der selvfølgelig også er helt essentielt for valget, er selvfølgelig hvilken tykkelse, du gerne vil have på din topmadras. Det er altid en god idé at tage ud og prøve madrasserne fysisk, så du kan mærke efter og også finde ud af, hvor hård eller blød madrassen skal være.