Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Lune fødder og sokker året rundt

Lune fødder og sokker året rundt

Der er ingenting så dejligt, som når du svinger benene ud af sengen om morgenen og sætter fødderne på et dejligt lunt gulv. Eller når du har haft dit håndklæde til at ligge på radiatoren, så du kan tørre dig lunt og varmt efter et dejligt bad. Der er virkelig mange fordele ved en luft til vand varmepumpe, så du kan få grøn energi i både radiator og gulvvarme. Så kan du nemlig med god samvittighed skrue op for varmen på en kold vinterdag, så du kan gå rundt i strømpefødder selvom det er frostgrader udenfor.

Grøn varme i dit hjem

For selvom det er dejligt og varmt udenfor lige nu, så ved du godt, at den danske vinder nok skal komme retur. Og så er det altså dejligt, at du kan tage de våde strømpesokker og lægge dem på radiatoren, smide dig lunt og godt i sofaen og nyde at stuen bliver dejlig varm, surfe på en god serie til fjernsynet og nyde en kop dejlig kaffe. Og hvis du frygter lidt for, at pumpen kommer til at se klodset ud, så kan du godt tro om igen. Ligesom med en radiatorskjuler, kan du også sagtens gemme pumpen væk, så den ikke forstyrrer din indretning.

En del af din indretning

Du kan bygge en lille fin kasse omkring pumpen, og så kan du jo bruge kassen som en aktiv del af din indretning. Måske kan du stille en flot vase med en frisk buket blomster på den. Eller købe en ny lampe, som kan stå på kassen og give blidt lys i de mørke timer. Du kan selvfølgelig også bare placere pumpen et sted, hvor man slet ikke ser den. Så, måske skal du overveje at investere i en varmepumpe, så får du både grøn energi og lidt bedre samvittighed. Rigtig god fornøjelse.