Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Sådan får du mere plads i dit køkken

Der er rigtig mange af os, der drømmer om et stort køkken, hvor hele familien kan samles, og hvor der rum til at eksperimentere med lækre madvarer til skabelse af skønne måltider. Dog er det ikke alle hjem, der har det antal kvadratmeter, der drømmes om, og derfor er man nødt til at finde andre løsninger for at skabe mere plads i sit køkken.

Og heldigvis er det da ofte muligt – især hvis du tager et kig på din lofthænge emhætte. Denne tager nemlig masser af udsyn, og dermed fylder den også meget i rummet.

Sådan får du mere plads i dit køkken

En kogeplade med integreret emhætte

Heldigvis er det noget, der findes en rigtig god løsning på med de mange gode emhætter, du i dag kan finde, der kan købes som en integreret del af din kogeplade. Når din emhætte sidder nede i din kogeplade, vil du opleve, at dit køkken vil synes langt større, fordi du kan åbne helt op for loftet og på den måde skabe en meget bedre rumfornemmelse.

Derudover skal dampende fra gryder og pander ikke gennem hele rummet for at komme ud, men disse vil straks blive suget ud gennem pladen. Det betyder, at du får færre maddufte og fedt forbundet hermed spredt ud over dit hjem.

Den rette størrelse

Og der findes flere forskellige modeller af emhætter, du kan vælge mellem. Det kan for eksempel være en emhætte fra eico.dk. Her er der nemlig tale om god kvalitet, og derfor er det sikret du får et produkt, der vil yde for dig mange år ud i fremtiden.

Og det gælder også uanset den størrelse, som du drømmer om. Du kan nemlig finde nogle i både 60, 70 og 80 centimeter, hvorfor der findes en model til det lille køkken samt til det køkken, hvor der inddrages mere bordplads til fordel for kogepladen.