Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Skab et badeværelse i en Antikken-stil

Skab et badeværelse i en Antikken-stil

Drømmer du om at skabe en atmosfære af tidløs elegance og raffinement i dit badeværelse? Der findes intet så smukt og storslået som Antikkens stilperiode, hvor græsk-romersk arkitektur var smuk, strømlinet og lys. Denne klassiske æstetik kombinerer luksusmaterialer som marmor med ikoniske elementer såsom badekar med løvefødder.

Lad os udforske, hvordan du kan skabe et badeværelse, der henter inspiration fra Antikkens storhed og bringer den ind i dit moderne hjem!

Marmorgulve og -vægge

Marmor, marmor, marmor. Man kan ikke sige Antikken uden også at sige: marmor. Et marmor gulv er en af de mest ikoniske elementer i et græsk-romersk-inspireret badeværelse. Den naturlige skønhed og holdbarhed i marmor gør det til et perfekt valg. Vælg store marmorfliser i en lys farve og læg dem i et klassisk mønster på dit gulv. Måske skal fliserne sågar tårne op ad væggene også, så hele badeværelset kan være indhyllet i den smukke sten.

Hvis ikke du er interesseret i at dække hele væggen, kan du også lege med at tilføje marmordetaljer til lister eller paneler. Overvej også at tilføje nogle Antikken-motiver som søjler til at fuldende den klassiske æstetik.

Badekar med Løvefødder

Et badekar med løvefødder er et ikonisk element fra denne tid og stil. Dette unikke stykke design skaber et øjeblikkeligt blikfang ude på badeværelset! Vælg et badekar med en smuk form og forgyldte løvefødder, og placer badekarret centralt i rummet, så det kan blive et imponerende midtpunkt.

Du kan evt. lade en mindre oase af store, grønne planter omkranse badekarret, have store flotte blomster i vindueskarmen og ved håndvasken. Tænk også på et armatur til badet og en vandhane i samme stil og materiale. Den letforgyldte metalliske finish er lige i ånden. Led efter spejle på loppemarkeder med krummelurer og sølvfade til sæber eller andet badeværelsesgrej, der gerne skal kunne stå fremme.