Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Skab liv på arbejdspladsen med planter

Vidste du, at planter kan gøre livet lidt lettere for dine ansatte? Er du ikke helt overbevist om den påstand? Så læs denne korte oversigt og bliv meget klogere på de mange fordele ved planter på kontoret.

Skab liv på arbejdspladsen med planter

Fordele ved planter på arbejdspladsen

Der er flere veldokumenterede fordele ved planter på kontoret. Planter er luftrensende, idet de optager kuldioxid og spytter ilt ud i stedet. Det er godt for indeklimaet og dermed også for dine ansatte. Gør derfor noget godt for dem og få fat i nogle planter.

Plantevæg

Der findes 100 forskellige løsninger, når det handler om planter på arbejdspladsen. Det kan være alt lige fra små planter på skrivebordene til store potteplanter på gulvet. Hvis I leder efter en unik løsning, så overvej en Indendørs plantevæg. Med en plantevæg maksimerer I nemlig mængden af planter på arbejdspladsen uden at skulle ofre en eneste kvadratmeter. Derudover ser en plantevæg også imponerende ud og kan styles på et væld af måder. Det er virkelig en fantastisk løsning, hvis I gerne vil gøre noget godt for indeklimaet og samtidig løfte kontorets indretning. Lyder det som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte professionelle, som kan opstille og passe plantevæggen for jer.

Pas godt på planterne med professionel hjælp

Hvis I har mange planter på arbejdspladsen, kan det godt være for meget arbejde for enkelt ansat at vande dem. Desuden har den person også vigtigere ting at tage sig af i deres job. Derfor kan I med fordel søge professionel hjælp. Der er nemlig flere firmaer, som udover at levere planter til virksomheder, også tilbyder at passe dem. Det inkluderer blandt andet vanding af planterne, så de ikke udtørrer og dør, samt bekæmpelse af skadedyr. På den måde nyder I alle fordelene – bare nyde de mange planter på kontoret uden ansvaret for at holde dem i live.