Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Skal du have renoveret hus?

Hvis du igennem længere tid har været træt af hvordan tingene ser ud i dit hus – ikke blot indretningen, men selve rammerne – så er det måske på tide at få renoveret. Her får du inspiration og ideer til netop det, som du dermed kan tage afsæt i!

Skal du have renoveret hus?

Fra gulvtæppe til trægulve

Mange huse, især af den lidt ældre model, har væg-til-væg gulvtæpper, som hurtigt kan gå hen og blive trælse at fungere i samspil med. Det gælder både ansamling af støv og skidt, men også noget så simpelt som at hvis der tabes noget, er det enten træls at finde eller træls at tørre op. Skift da i stedet til eksempelvis trægulv, der findes i et hav af forskellige udforminger og farver, så du kan få det i lige den nuance og stil, der passer til din æstetik. På Dansktraegulv.dk kan du se mere om, og få hjælp til at vælge trægulve til din renovering!

Udskiftning på badeværelset

Ofte er der også meget at gøre på badeværelset, og lige meget i hvor stor grad du går i gang, vil du efterfølgende kunne se kæmpe forskel. Noget så simpelt som at skifte armaturer og greb, eller opsætte en bruseniche i stedet for en brusekabine med badeforhæng gør en verden til forskel. Mere dybdegående kunne du gå med udskiftning af klinker eller hele arrangementet, der dog kræver noget mere!

Nyt Køkken

I køkkenet, der udsættes for slid, mados og damp, er der ikke noget at sige til, at det efter noget tid, trænger til en udskiftning. Hvad end det er på grund af slid eller blot forældelse, så er der mange nye muligheder at hente, så køkkenet ender med at blive dit yndlingsrum. Skift eksempelvis facaderne ud på alle skabe og skuffer og installer nye greb, for et hurtigt og betydningsfuldt skift!