Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Skru op for hyggen i dit hjem, når vi går ind i de kolde måneder

Det mørkner udenfor, luften bliver koldere, dagene bliver kortere - der skal skrues op for hyggen! For at komme igennem de lange, kolde vintermåneder, må vi sørge for at skabe ekstra med hygge inde i stuerne. Men vi kan vel ikke hænge julepynten op allerede i oktober, tænker du så? Tjo, du kunne, hvis du havde lyst, men ellers er der heldigvis også andre måder hvorved, du kan skabe en hyggelig stemning og komme igennem månederne op til jul - og de, der kommer efter jul.

Skru op for hyggen i dit hjem, når vi går ind i de kolde måneder

Hygge rimer på varme!

Start med at skru op for varmen! Selvfølgelig ikke overdrevet meget, så dit hjem bliver som en sauna, og dine energipriser pludselig rammer skyerne, men der er ingen grund til, at du skal gå rundt og fryse lige så meget indenfor som udenfor. Smid ekstra brænde i fyret, tænd for din gulvvarme (hvis gulvet herefter ikke bliver varmt, må du lave en fejlsøgning af gulvvarme) eller fyr op for den hyggelig brændeovn - og hvis du ikke har en brændeovn, så skynd dig at få anskaffet en, for der findes ikke meget, der er hyggeligere. Stearinlys er også et af de midler, der virkelig kan skabe hygge - hvis du er bekymret for dit indeklima med levende lys, fås der mange batteridrevne stearinlys i hyggelige toner.

Den permanente hygge

Der er ikke nogen, der siger, at hyggen i dit hjem ikke kan blive permanent. Farvede vægge i mørkere toner, store, bløde puder i siddemøblerne og smuk og personlig pynt på væggene er nogle af de remedier, som er med til at gøre dit hjem hyggeligt og personligt. Læn dig godt tilbage i sofaen med gode puder i ryggen, vendt mod brændeovnen, så du kan mærke ildens varme under fødderne, og sæt dig med en god bog eller film - det kaldes hygge!