Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Tips: Her er det rette interiør til dit køkkenalrum

Har du et køkkenalrum, der er lidt tomt? Siden netop disse rum tjener en række formål, kan de også fyldes op med vidt forskellige møbler. Spørgsmålet bliver, hvilke du skal vælge. Her kan du overveje at stille en skænk an, som du kan bruge til at opbevare dit service – både så du ikke behøver række efter tallerkener, der står højt, og også så køkkenskabene kan bruges til krydderier og kolonialvarer.

Tips: Her er det rette interiør til dit køkkenalrum

Nyd morgenkaffen ved et rundt spisebord

Du kan også få det gamle spisebord fjernet og erstattet med et nyt. Har du sjældent en masse gæster forbi, var det måske oplagt at vælge et rundt spisebord. Ved sådan ét kan du og partneren sidde og nyde aftensmaden eller morgenkaffen, hvor I altid har hinanden inden for synsvidde. Runde borde lægger op til, at man bevæger sig omkring dem, så man kan nemt nok rykke fra eller mod hinanden.

Få et vitrineskab til dine glas

Det var heller ikke en dårlig idé at få et vitrineskab til køkkenalrummet. Hvor du ville få en skænk til service i form af tallerkener og bestik, egner et vitrineskab sig godt til at udstille glas – og give dig indblik i, hvor mange rene glas du har til rådighed nu og her. Med tiden kunne det også være, at du bliver i humør til at starte din egen lille glassamling med glas til forskellige drinks – dette vil vise sig.

Hvad med belysningen i køkkenalrummet?

En sidste ting at overveje til køkkenalrummet kunne være lysestager til levende lys eller elektriske lys formet som alterlys, kronelys eller rustiklys. Bevares: Det er ikke et møbel, men et eksempel på andet interiør, der kan gøre køkkenalrummet mere indbydende. Både til formelle fester, men også når du har en date forbi, og du ønsker at skabe en romantisk stemning med de klassiske remedier.